Αυτόλογη Μεσοθεραπεία (Πρόσωπο)

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία (Πρόσωπο)

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Πολύ διαδεδομένη και στους αστέρες του Hollywood. Ονομάζεται έτσι γιατί τα υλικά που εγχύονται προέρχονται από τον ίδιο τον οργανισμό. Πιο συγκεκριμένα, λαμβάνεται αίμα από το άτομο που πρόκειται να κάνει αυτόλογη μεσοθεραπεία και μετά από επεξεργασία, που περιλαμβάνει φυγοκέντρηση και προσθήκη ουσιών για ενίσχυση των αυξητικών παραγόντων, το υλικό αυτό εγχύεται με την τεχνική της μεσοθεραπείας. Ουσιαστικά το υλικό που χρησιμοποιείται είναι το πλάσμα του ατόμου, στο οποίο υπάρχουν οι αυξητικοί παράγοντες. Οι τελευταίοι έχουν την ιδιότητα να διεγείρουν την ανάπλαση των ιστών. Είναι απόλυτα ασφαλής μέθοδος, διότι η ουσία που χρησιμοποιείται προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό.

Είναι εξαιρετική θεραπεία αντιγήρανσης (ρυτίδες – χαλάρωση προσώπου και λαιμού) και έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των ουλών ακμής.

Θεραπεία ουλών ακμής

Πολύ σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τόσο έφηβοι όσο και ενήλικες, απομεινάρια της δύσκολης περιόδου ακμής.

Στο ιατρείο προσφέρονται συνδυαστικές θεραπείες αντιμετώπισης των ουλών σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα στηριζόμενα στην εμπειρία της γιατρού και στη βοήθεια της υπερσύγχρονης τεχνολογίας.